Блог

5 напълно натурални начина, с които да изглеждате по-красиви !БЕЗ ГРИМ Oct/ 5/2020

5 напълно натурални начина, с които да изглеждате по-красиви !БЕЗ ГРИМ

Докато почиствате дома си, подреждате гардероба си или сте на работа, можете да следвате тези стъпки, за да промените напълно натурално и видът си.

1) Пийте повече вода. Всички знаем, че трябва да го правим, но не всеки го прави с постоянство. Има редица ползи за здравето, една от които е чиста кожа със сияен тен. Резултатите наистина са зашеметяващи.

2) Сдобийте се с натурален тен ... с храна! Моркови, домати, сладки картофи, спанак, кейл, праскови - всички те имат нещо общо помежду си. Те могат да ви помогнат да се сдобиете с лек тен отвътре навън. "Консумацията на тези храни може да помогне с промяна в пигментацията на кожата, поради наличието на каротин в тях". Наличието на лек тен се наблюдава при много хора, включващи тези храни в менюто си. Това явление е наблюдавано от Д-р Сюзан Стюарт, дерматолог от Сан Диего, САЩ.

3) Започнете деня си с енергичен старт! Сутрините са все по-хлади, но една кратка разходка или тичане в парка, дори преди закуска, спомага за кръвообръщението и спомага за озаряването на кожата, поне до обяд. (smiley)

4) Плуване или солни бани. Солената вода почиства акнето и други раздразнения по кожата. Тя може да спомогне и за хидратацията на кожата, като подобри кръвообращението, а някой хора дори смятат че тя помага за отварянето на порите, за по-лесно абсорбиране на минералите от морската вода.

5) Хидратирайте устните си с пакетче чай. Едно отлично решение за сухи и напукани устни. Вместо да изхърлите пакетчето от любимият си чай го поставете върху устните си за няколко минути. Резултатът е подхранени и свежи устни.

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Новини

Новини

5 напълно натурални начина, с които да изглеждате по-красиви !БЕЗ ГРИМ

БЕЗ ГРИМ! 5 напълно натурални начина, с които да изглеждате по-красиви

Докато почиствате домът си, подреждате гардеробът ни или сме на работа, можете да следвате тези стъпки, за да промените напълно натурално и видът си.1) Пи Докато почиствате домът си, подреждате гардеробът ни или сме на работа, можете да следвате тези стъпки, за да промените напълно натурално и видът си.1) Пи 2020-10-05T15:49:48+03:00 5 напълно натурални начина, с които да изглеждате по-красиви !БЕЗ ГРИМ

<p>Докато почиствате дома си, подреждате гардероба си или сте на работа, можете да следвате тези стъпки, за да промените напълно натурално и видът си.</p> <p>1) <strong>Пийте повече вода.</strong> Всички знаем, че трябва да го правим, но не всеки го прави с постоянство. Има редица ползи за здравето, една от които е чиста кожа със сияен тен. Резултатите наистина са зашеметяващи.</p> <p>2) <strong>Сдобийте</strong><strong> се с натурален тен ... с храна</strong><strong>!</strong> Моркови, домати, сладки картофи, спанак, кейл, праскови - всички те имат нещо общо помежду си. Те могат да ви помогнат да се сдобиете с лек тен отвътре навън. "Консумацията на тези храни може да помогне с промяна в пигментацията на кожата, поради наличието на каротин в тях". Наличието на лек тен се наблюдава при много хора, включващи тези храни в менюто си. Това явление е наблюдавано от Д-р Сюзан Стюарт, дерматолог от Сан Диего, САЩ.</p> <p>3) <strong>Започнете деня си с енергичен старт!</strong> Сутрините са все по-хлади, но една кратка разходка или тичане в парка, дори преди закуска, спомага за кръвообръщението и спомага за озаряването на кожата, поне до обяд. (smiley)</p> <p>4) <strong>Плуване или солни бани.</strong> Солената вода почиства акнето и други раздразнения по кожата. Тя може да спомогне и за хидратацията на кожата, като подобри кръвообращението, а някой хора дори смятат че тя помага за отварянето на порите, за по-лесно абсорбиране на минералите от морската вода.</p> <p>5) <strong>Хидратирайте устните си с пакетче чай.</strong> Едно отлично решение за сухи и напукани устни. Вместо да изхърлите пакетчето от любимият си чай го поставете върху устните си за няколко минути. Резултатът е подхранени и свежи устни.</p>

Сравнение на продукти