Както всичко в природата и Good Box се роди с настъпването на пролетта на 2015 г. Тогава ние, Веси и Вальо, водени от страстта ни към натуралния начин на живот и с желанието да помогнем на повече потребители, като нас, да открият чисти, изцяло натурални и безвредни за хората и околната среда продукти създадохме Good Box. Кутия, в която всеки може да открие био и натурални козметични продукти и вкусотийки без укризения.

Както всичко ново, началото на Good Box беше трудно. Създавахме изцяло нова услуга във време, когато думата “био” беше почти непозната и свързана с много предубеждения. С много усилия, безсънни нощи, дълги разговори и невероятната подкрепата на нашите партньори, които повярваха в нас като хора и прегърнаха идеята, ценностите и мисията на Good Box се роди първото ни издание.

През годините, дизайна на кутията се промени, но запазихме безкомпромисното ни вярване, че всичко сързано с Good Box, трябва да бъде чисто, като самата природа и направено с материали, които да са щадящи за околната среда и света. 

От първото ни издание до сега, избрахме да работим с най-добрите български и световни производители на натурална и био козметика, вкусотии с чист състав и без Е-та, продукти за дома, които да са напълно безопасни както за нас, така и за децата ни, и продукти за здравето ни, които да идват от самата природа.

Най-голямото ни щастие е, че постигнахме мечтата си - Good Box да носи усмивки и радост на хиляди потребители и всеки месец, да ги запознава с нови и вълнуващи продукти.

С обич,
Веси и Вальо

Сравнение на продукти